Villa Vågedal

1 SOLGT - Kun en sjanse igjen! Prosjektet for deg som vil bo i leilighet, men som vet du kommer til å savne eneboligens kvaliteter

Vi presenterer VILLA VÅGEDAL, et boligprosjekt for deg som vil bo i leilighet, men som vet du kommer til å savne hagen og eneboligens kvaliteter.

Villa Vågedal er tegnet som en enebolig, men består av to unike leiligheter med egen parkeringskjeller. Med heis rett opp til din leilighet, kan du nyte utsikten og bo helt til solen går ned – for her blir det fantastisk fra morgen til kveld, til hverdags og til fest!

Leilighetene er på 150 kvadratmeter, har 3 soverom, 2 bad, vaskerom, matbod, 3 stuer og et kjøkken med rå utsikt. Det er 3 private uteplasser, alle i hver sin himmelretning. I tillegg får du hage til å plante litt grønnsaker eller spille badminton på.

Solforholdene kan du se film av HER.

I fellesarealene finner du vaskeplass til bilen, mye bodplass til å lagre i, to store parkeringsplasser til hver leilighet og et fellesareal til sykkelverksted, hobbysnekkring, verktøylagring eller vask av hunden etter lufteturen.
Ute er det hage og mulighet for et drivhus for de med grønne fingre.

Oppvarming skjer via et skikkelig energianlegg som gir vannbåren gulvvarme og varmt tappevann på en svært energieffektiv og strømsparende måte. I tillegg kan du få solceller på taket for enda større besparelser.


Ønsker du å bo bedre på en fantastisk fredelig og sentral plass i vår region? Tau ligger kort unna Stavanger og Forus, med godt kollektivtilbud. Villa Vågedal ligger kun få minutters spasertur unna sentrum med bakeri, legesenter, apotek, dagligvarehandel, klesbutikk, restaurant og mange andre fasiliteter og turområder.

Byggingen begynner nå!

Ta kontakt for mer informasjon eller en hyggelig prat om prosjektet!
Fridtjov Middelthon, Tlf. 959 38 357

Meld interesse

Takk for din henvendelse! Vi tar kontakt.
Ups! Noe gikk galt.
No items found.